Min mormor heter Karin och min morfar heter Lennart men han kallas för Lelle. Mormor och morfar bor på Värmdö precis som jag gör. Det är jättebra för då kan jag träffa dem ofta.

Mormor jobbar hemma som jourförälder. Det betyder att hon hjälper barn som har det svårt och inte kan bo hemma hos sina egna föräldrar. De får komma hem till mormor och morfar och bo hos dem ett tag tills de kan flytta hem igen. Sen finns det barn som aldrig flyttar hem igen, som mamma t.ex. Hon bodde så länge hemma hos mormor och morfar att de nu är som hennes biologiska föräldrar. Morfar har sitt eget företag så han gör lite allt möjligt. Senast så anordnade han en mässa i Gustavsberg där det kom en massa människor och tittade. Om man ska fest så ska man prata med morfar för då kan han hyra ut allt man kan tänkas behöva, partytält, stolar, bord, porslin och mycket mycket mer.

Både mormor och morfar är även fosterföräldrar. Det innebär att de även har barn som har det lite svårare boende hos sig. Ett barn kan bo hemma hos dem i flera år. Se bara på mamma hon bodde hemma hos dem i 6 år innan hon flyttade till Helsingborg.