Farmor heter Gunilla och farfar heter Jerker de bor i Helsingborg i Skåne. Det tycker jag är synd för jag kan inte träffa dem så ofta eftersom att de bor så långt bort. Närmare bestämt 579,9 km ifrån oss om man åker bil.

Både farmor och farfar jobbar som mäklare och har ett eget företag. Farmor säljer villor, gårdar och lägenheter från sitt kontor i Höganäs och farfar säljer lägenheter i Spanien. Han hjälper farmor också när hon har mkt att göra.

Både farmor och farfar gillar att hålla på och påta i deras fina trädgård. De har massor av fina blommor och ett växthus där de odlar massor av godsaker. Farmor är arkitekt så hon har gjort en ritning över deras trädgård där alla blommor och rabatter är inritade.

Farmor och farfar blev jätteglada när de fick veta att jag skulle komma. Fast farmor kände sig väldigt gammal på en gång. Jag är deras första och än så länge enda barnbarn. Jag får hoppas att någon av mina fastrar/mostrar/morbröder skaffar barn snart så att jag får en kusin att leka med.